Ryhmämatkoja

info@monasterytours.com
In English

 

 

Pietarin Pyhät

Ksenia Pietarilainen, Johannes Kronstadtilainen, Serafim Vyritsalainen, Maria Hatsinalainen

Tämä ohjelma on suunniteltu ryhmille. Ryhmän koko voi olla 12-25 hlö.

 

Kesto: 4 pvä/3yötä.

Ryhmän koko: 12- 25 hlö.

Hinta: määräytyy ryhmän koon ja lähtöpaikan sekä matkustustavan mukaan.

  • majoitus hotelli Moskova (2hh) 3 yötä, aamiaiset, lisämaksu 1hh
  • Aleksanteri Nevskin lavra, Pyhän Kolminaisuuden kirkko, luostarin hautausmaa
  • Smolenskin hautausmaa ja Ksenia Pietarilaisen tsasouna, moleben
  • Karpovkan naisluostari, Johannes Kronstadt, vigilia
  • Vyritsan kylä, Serafim Vyritsalaisen hauta ja kirkko
  • Hatsinan kaupunki, Maria Hatsinalaisen pyhäinjäännökset, Apostoli Paavalin kirkko
  • Vanha Lintula, Pyhien Helenan ja Konstantinin naisluostari
  • paikalliset oppaat ja asiantuntijat
  • kuljetukset Suomesta bussilla

Muut kustannukset: viisumi 80 e/hlö.

Majoitus: Hotelli Moskova  www.hotel-moskva-petersburg.ru

Matkaohjelma

Torstai                                                                                                                  Lähtö ryhmän valitsemasta paikasta Pietariin.                                                       Menomatkalla käydään Vanhassa Lintulan luostarissa, joka toimii Konstantinin ja Helenan luostarin podvorina. Kierroksen jälkeen käydään pääluostarissa, Leninskojen kyläsässä (ent. Haapala), jossa on Konstantinille ja Helenalle pyhitetty naisluostari. Tulo illalla Pietariin, jossa majoittuminen hotelliin.    

Perjantai                                                                                                             Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen siirrytään Aleksanteri Nevskin lavraan. Tutustuminen asiantuntijan johdolla luostarin kirkon ikoneihin ja hengellisen aka-temian ikonimaalauskouluun. Lavrassa on mahdollista ruokailla edullisesti kahvilassa.                                                                                                            Iltapäivällä siirtyminen Petrogradin saarelle, jossa rukouspalvelus Pyhä Johannes Kronstadtin pyhäinjäännöksillä. Tutustutaan luostariin, jossa useita ihmeitätekeviä ikoneja. Ehtoopalvelus klo 17-19.00. Paluu hotelliin.  

Lauantai                                                                                                             Aamiaisen jälkeen tehdään retki Hatsinan kaupunkiin ja Vyritsan kylään. Hatsinassa käydään kunnioittamassa Maria Hatsinalaisen pyhäinjäännöksiä Paavalin kirkossa. Hatsinassa on myös upea linna, jossa on mahdollisuus käydä sisällä. Hatsinasta jatketaan pieneen Vyritsan kylään, jonne on haudattu Pyhä Serafim Vyritsalainen. Paikalla on nyt tsasouna. Rukouspalvelus pyhän haudalla. Paluu takaisin Pietariin. Vigilia joko luostarissa tai kirkossa.   

Sunnuntai                                                                                                             Aikainen aamiainen, jonka jälkeen siirrytään liturgiaan Kristuksen Ylösnousemuksen kirkkoon (Kirkko veren päällä). Palveluksen jälkeen matka jatkuu Kronstadtiin, jossa käydään Pyhän Nikolaoksen merimieskirkossa ja Pyhä Johannes Kronstadtin asunnolla. Jatkamme matkaa Viipuriin, jossa ostokset. Paluu kotiin.

 

.